(VIDEO) Cum arată un UAZ Patriot, care a început a fi vândut în SUA cu emblema Bremach

23 Noiembrie 2021, 17:14
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul SUV mai modern al celor la UAZ, modelul Patriot, a început a fi vândut în SUA, însă din cauza reglementărilor mai stricte de emisii şi siguranţă, uzina din Rusia n-a prea vrut să investească pentru a-l face conform acelor standarde, aşa că o companie ameriano-italiană, pe nume Bremach, a preluat rolul de a adapta aceste modele pentru piaţa locală.
Numele lui Patriot în SUA sună simplu — Bremach 4x4 SUV. Acesta a primit însă o altă bară de protecţie, în stilul offroader-elor nipone clasice, gen Land Cruiser şi Patrol. Cei de la Bremach s-au mai asigurat şi de conformitatea altor mici elemente, pentru ca acesta să poată fi vândute în State, însă, în esenţă, modelul a rămas acelaşi UAZ Patriot, cu acelaşi motor de 2.7 litri sub capotă, doar că e livrat în ipostaza sa mai recentă, unde e cuplat cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte, de origine franceză. Modelul ajunge să coste destul de mult, preţurile pornind de la 26,400 dolari fără taxe de livrare, iar cu toate taxele incluse şi manopera de adaptare pentru SUA, ajunge să sară şi peste 30 mii dolari SUA.
Câteva asemenea Bremach au fost aduse de curând la salonul auto de la Los Angeles. Peste ele a dat singurul american care s-a încumetat de curând să-şi importe în SUA un UAZ Buhanka vechi şi despre care am scris anterior. Acum acesta are deja experienţă şi cunoaştere a UAZ-urilor, aşa că tot el a filmat video-ul de mai jos în care îşi spune impresiile despre Bremach-ul ce ţinteşte piaţa americană.
0
2,553
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!