Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum poate suna motorul de doar 3 cilindri al lui Toyota GR Yaris cu un eşapament modificat

23 Noiembrie 2021 - 19:09
Redacţia PiataAuto.md
Despre Toyota GR Yaris probabil ştii deja că e un model cu totul special, cu o inginerie de o rară ambiţie pentru timpurile noastre. Are un motor de doar 3 cilindri, dar nu e unul de 1.0 litri, cum se practică mai des în prezent la formula de 3 cilindri, ci e unul de 1.6 litri, turboaspirat, care scoate 261 CP şi 360 Nm. Deci e şi unul din motoarele moderne cu cel mai mare volum per cilindru, trecând de valoarea de 500 cm cubi per unitate.
Sistemul de eşapament standard al maşinii îi permite să se audă interesant la acceleraţii mai fulminante, dar totuşi, deja există entuziaşti care au găsit soluţii pentru a instala eşapamente mai sonore. Marea întrebare este dacă un motor de 3 cilindri îşi merită efortul de a-i fi accentuat sunetul?
În video-ul de mai jos un GR Yaris are un eşapament cu ţeavă directă, de dimetru mare. Aşadar, am putea considera că asta ar fi una din ipostazele cele mai sonore şi mai dezlănţuite ale acestui motor unic de 3 cilindri, cu caracter atât de sportiv. Ce spui, a meritat acest GR Yaris efortul unui nou sistem de eşapament?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter