(VIDEO) Cum sună noul motor Chevrolet V8 de 10.3 litri, aspirat natural

16 Noiembrie 2021, 19:06
Redacţia PiataAuto.md
După ce l-a anunţat ceva timp în urmă, Chevrolet a dezvăluit oficial cel mai ambiţios motor V8 din timpurile noastre, care sfidează toate motoare turboaspirate moderne de cilindre mică. E vorba de noul motor V8 de 10.3 litri de la Chevrolet, aspirat natural, care livrează 1,018 CP!
Debutul public a avut loc cu ocazia show-ului Sema, iar Chevrolet a dat start totodată unui întreg concept de a readuce pasiunea pentru motoarele sale mari, clasice, pentru modificările avansate în condiţii de garaj şi pentru tot ceea ce e adorat de decenii încoace la maşinile americane puternice. Acum Chevrolet va susţine şi încuraja întreg acest curent, iar în miezul acestor planuri se află acest noul motor imens, care va putea fi livrat inclusiv pentru a fi instalat pe modele mai vechi.
Iar pentru a pune frumos în aplicarea această idee, Chevrolet a oferit primul asemenea motor canalului de YouTube Hoonigan, care înglobează mai mulţi piloţi de cursă şi mecanici din motorsport. Ei au fost cei care l-au putut despacheta, apoi instala pe un Chevrolet mai vechi şi mai ales l-au putut asculta dezlănţuit la turaţii mari. Fiind vorba de etapa de instalare, motorul nu e prea înăbuşit de eşapament, aşa că sună demenţial de tale.

Vezi mai jos acest video cu prima instalare a acestui imens V8 nou şi prima lui pornire sonoră.
0
2,415
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!