Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună o Lada Niva cu eşapament Akrapovic, dar cu acelaşi motor de 1.7 litri, modificată în Rusia

3 Noiembrie 2021 - 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Lada Niva 4x4 e o maşină legendară în multe privinţe, dar pe lângă capacităţile ei de offroad, un alt fapt admirabil este că a rămas o maşină accesibilă până azi, la care poate visa cam oricine, cel puţin în patria sa. Şi pentru că e atât de îndrăgită în continuare, inevitabil există tot soiul de entuziaşti, care într-un mod la fel de accesibil, adoră să modifice aceste Niva cu picanterii tot mai creative.
Sub capota lui Niva, de exemplu, e tot un motor de 1.7 litri. Există kit-uri turbo scumpe, dar dacă vrei doar ceva mai mult caracter, fără să faci modificări radicale, poţi face ca şi proprietarul Nivei de mai jos, din Rusia. Acesta a vrut să-i schimbe eşapamentul, pentru a scoate un sunet mult mai frumos din acelaşi motor standard. La prima vedere, cei mai mulţi dintre noi am spune că e o idee fără prea mari şanse de reuşită. Adică, ce mai poţi să scoţi dintr-un 1.7, aspirat natural, care nu scoate nici 100 CP din uzină?
Dar iată că se poate. Această Niva a primit eşapament Akrapovici! La o adică, până şi proprietarul ei crede că e o copie chinezească, nu un Akrapovici adevărat, şi e vorba doar de gurile de eşapament. Toba e de altă marcă. S-au făcut experimente, s-a sudat, s-a tăiat, iar în rezultat Niva asta a ajuns să scoată un sunet pur şi simplu fabulos de bun, faţă de orice aşteptare! Bolboroseşte în stil de Brabus, de parcă nici n-ai spune că acolo e acelaşi motoraş mic de Niva.
Vezi mai jos, cu sunet, cum se aude această Niva cu eşapament inscripţionat Akrapovic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter