(VIDEO) Cum sună o Toyota GR Yaris cu 3 cilindri şi ce viteză atinge pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

15 Noiembrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Da, Toyota GR Yaris e o maşină compactă şi are motor de doar 3 cilindri. Dar e un motor cu totul special, fiind propulsorul cu 3 cilindree cu cea mai mare capacitate cilindrică din lume — de 1.6 litri. Şi scoate 261 CP, şi 360 Nm! Iar dacă mai putem la socoteală şi tracţiunea integrală şi suspensia sport, atunci Toyota GR Yaris e cu siguranţă una din cele mai fascinante maşini moderne.
Dar cum sună motorul său de 3 cilindri atunci când maşina e galopată la viteză maximă pe o autostradă fără limită de viteză din Germania? Şi ce viteză reuşeşte să atingă o asemenea Toyota compactă cu caracter sportiv?
Ei bine, în primul rând sună neaşteptat de bine pentru un motor de 3 cilindri. În al doilea rând, viteza maximă din fişa tehnică e de 230 km/h, pe care Toyota din video-ul de mai jos reuşeşte so atingă fără dificultăţi. Acul vitezometrului urcă şi mai sus la un moment dat, dar, punem pune acel surplus pe seama micilor erori de măsurare. Cert e că micuţa asta GR Yaris e o maşină fantastică pentru dimensiunea şi ingineria sa!
0
5,679
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!