(VIDEO) Cum sună şi cum arată tractorul cu şenile şi motor V8 de Lexus din Rusia, perfecţionat şi vopsit

1 Noiembrie 2021, 16:47
Redacţia PiataAuto.md
Mecanicii dintr-un sat din Rusia, care au pus un motor V8 de Lexus şi Toyota pe un tractor cu şenile, şi despre care am mai vorbit anterior, şi-au perfecţionat între timp creaţia şi la partea mecanică, şi la cea estetică. Iar acum tractorul lor prinde turaţii frumoase V8 şi sună ca un Lexus LS 400 în timp ce-şi croieşte drum prin pădurile îndepărtate ale Rusiei!
Aşadar, problema anterioară era în rezervorul de combustibil al tractorului şi-n pompa slabă, care nu reuşea să pompeze cantitatea de benzină de care avea nevoie legendarul motor V8 cu numele de cod 1UZ, pus pe acest tractor. Din cauza asta, motorul era vlăguit şi nu-şi putea urca turaţiile atât cât ar fi putut-o face în mod normal. Suna frumos, lucra bine, însă doar la turaţii moderate. Aşa că mecanicii au comandat un nou rezervor, cu pompă performantă, prin care au rezolvat problema. Acum motorul sună pur şi simplu fascinant, urcând şi la 5-6 mii turaţii fără dificultate!
Asta i-a făcut pe mecanici să iasă din nou în offroad cu tractorul lor cu şenile. Şi deoarece motorul e cuplat cu o cutie automată înainte de a-şi trimite puterea spre şenile, iar motorul primeşte acum cantităţile necesare de carburant, acesta funcţionează mult mai echilibrat şi la viteze mici, reuşind să urce foarte lent unele pante abrupte, abordându-le fin de tot, aşa cum niciodată un asemenea tractor n-ar fi putut-o face cu motorul său original!
Şi, în fine, mecanicii pasionaţi din Rusia s-au ocupat şi de partea estetică a acestui tractor, vopsindu-l frumos în negru şi redându-i un aspect de băiat rău, cu şenile şi motor V8 de 300 CP. Creatorii săi l-au numit Black Edition acum! Aşa că tractorul ăsta demenţial din Rusia arată fabulos acum, dar felul în care merge şi sună e şi mai fabulos!
Vezi noua lor escapadă în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
35,549
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!