(VIDEO) Cum va fi următorul episod special The Grand Tour, cu maşini din Franţa în rolurile principale

25 Noiembrie 2021, 15:28
Redacţia PiataAuto.md
Cei de la The Grand Tour au anunţat azi data premierei noului lor episod special şi au publicat şi o prefaţare intrigantă a acestuia. Episodul va avea drept protagoniste maşini emblematice din Franţa şi a fost filmat tot în Franţa, iar premiera lui va avea loc pe 17 decembrie.
Cea mai curioasă maşină din acest episod e un Citroen SM, model creat în epoca în care marca franceză a ajuns a fi deţinută de Maserati şi chiar a avut şi motoare Maserati sub capotă. Noi am publicat acum mai bine de un an un articol amplu cu istoria şi ingineria fascinantă a acestui model.
Din episodul special al celor de la The Grand Tour nu lipseşte un Citroen 2CV, iar ocazional mai apar două Renault-uri mai moderne cu caracter de motorsport. Apoi, mai urmează un Peugeot 407, un Citroen Berlingo, un Renault Espace — într-un cuvânt un episod cu multe modele franceze renumite, de la cele clasice şi glorioase la cele mai noi, în ambele cazuri uneori bizare.
Partea tristă e că multe din ele ajung să fie distruse, or, nu în zadar şi denumirea episodului e „Carnage a troix”. Vezi mai jos prefaţarea publicată azi de către cei de la The Grand Tour.
0
1,441
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!