Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum va fi următorul episod special The Grand Tour, cu maşini din Franţa în rolurile principale

25 Noiembrie 2021 - 15:28
Redacţia PiataAuto.md
Cei de la The Grand Tour au anunţat azi data premierei noului lor episod special şi au publicat şi o prefaţare intrigantă a acestuia. Episodul va avea drept protagoniste maşini emblematice din Franţa şi a fost filmat tot în Franţa, iar premiera lui va avea loc pe 17 decembrie.
Cea mai curioasă maşină din acest episod e un Citroen SM, model creat în epoca în care marca franceză a ajuns a fi deţinută de Maserati şi chiar a avut şi motoare Maserati sub capotă. Noi am publicat acum mai bine de un an un articol amplu cu istoria şi ingineria fascinantă a acestui model.
Din episodul special al celor de la The Grand Tour nu lipseşte un Citroen 2CV, iar ocazional mai apar două Renault-uri mai moderne cu caracter de motorsport. Apoi, mai urmează un Peugeot 407, un Citroen Berlingo, un Renault Espace — într-un cuvânt un episod cu multe modele franceze renumite, de la cele clasice şi glorioase la cele mai noi, în ambele cazuri uneori bizare.
Partea tristă e că multe din ele ajung să fie distruse, or, nu în zadar şi denumirea episodului e „Carnage a troix”. Vezi mai jos prefaţarea publicată azi de către cei de la The Grand Tour.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter