Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Din nou strada Ion Creangă din Chişinău, cu interzicerile virărilor la stânga, şi un nou automobil MAI surprins încălcând

24 Noiembrie 2021 - 08:59
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că automobilele subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova vor deveni în curând lideri la ignorarea regulilor de circulaţie pentru care tot angajaţii MAI amendează în fiecare zi şoferii obişnuiţi. După ce acum două zile un automobil al poliţiei fusese surprins ignorând noile reglementări de pe strada Ion Creangă privind interzicerea virării la stânga, ieri seară şi un automobil al carabinierilor a fost filmat făcând acelaşi lucru, iar locuitorii Chişinăului au început a tot posta online filmuleţe cu aceste exemple regretabile.
Atitudinea chişinăuienilor de filmare a maşinilor MAI încălcând e lesne de înţeles, ori, pe aici în timpul zilei patrulează adeseori echipaje ce amendează şoferii care comit exact aceeaşi încălcare. Iar mulţi dintre cei care locuiesc în zonă sunt iritaţi că de două săptămâni încoace trebuie să înconjoare circa 1 km de oraş pe străduţe mici pentru a evita o virare la stânga inclusiv într-un oraş cu trafic pustiu de noapte. Respectiv, atunci când surprind o maşină a MAI-ul ignorând aceste reguli şi virând la stânga neregulamentar fără a se obosi să respecte noile reglementări, apare o senzaţie de injustiţie.
Aşa cum sugeram în articolul anterior, probabil o parte din probleme vin din gândirea incompletă a acestor interdicţii şi sugeram ca acestea să aibă limitări de oră, pentru ca la ore târzii cu trafic liber virarea la stânga să fie permisă. Asta ar fi o modificare minimă, care n-ar necesita cheltuieli adiţionale, pentru că alte modificări mai eficiente ar fi trebuit făcute încă de la etapa de proiectare a noii străzi.

Vezi mai jos momentul de ieri, surprins în trafic.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Alexandru Potoţchii
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter