Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Doi şoferi din Chişinău, de Opel şi Mercedes, au ignorat două familii cu cărucioare pe trecerea de pietoni şi şi-au primit imediat pedeapsa de la poliţie

3 Noiembrie 2021 - 09:31
Redacţia PiataAuto.md
O întâmplare surprinsă ieri pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei arată că unii şoferi acţionează cu tupeu în faţa pietonilor până şi atunci când au maşina de poliţie în preajmă.
La prima trecere de pietoni, pe banda din stânga oprise un Mercedes, iar pe cea din extremă dreaptă, oprise Skoda poliţiei. De nevoie, a oprit şi şoferul unui Opel, pe banda din mijloc. Dar imediat ce pietonii au trecut din faţa sa şi încă se aflau în faţa maşinii de poliţie, şoferii de Mercedes şi Opel au accelerat şi au plecat, fapt interzis de regulamentul circulaţiei rutiere.
Asta a fost, însă, încălcarea mai puţin gravă, în comparaţie cu următoarea. La următoarea trecere de pietoni, peste doar vreo 30 metri, ambii şoferi au ignorat două familii cu cărucioare cu copii, care se aflau deja pe trecerea de pietoni, pe banda din dreaptă şi voiau să traverseze. E la fel de adevărat, însă, că banda dreaptă era obstrucţionată de un automobil parcat neregulamentar lângă trecerea de pietoni.
Totuşi, fie că au fost motivaţi a doua încălcare, fie că de ambele, dar poliţiştii din echipajul care mergea în spate, după ce au cedat la rândul lor trecerea familiilor cu cărucioare, au aprins girofarul şi s-au luat după şoferii de Mercedes şi Opel, ajungându-i peste puţin timp şi trăgându-i pe dreapta, pentru a-i amenda.
Vezi mai jos întregul moment surprins de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Garik Harlamov
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter