(VIDEO) Duel pe o autostradă din Germania între un Lamborghini Urus şi un Ferrari 599

8 Noiembrie 2021, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Autostrăzile germane fără limită de viteză sunt locul unde până şi maşinuţele compacte de oraş sunt văzute adeseori gonind cu 180 km/h şi mai mult, iar cele cu performanţe mai medii — până spre 200 km/h şi mai mult. Cu alte cuvinte, mulţi şoferi, dacă au norocul să prindă o perioadă cu trafic mai liber sau mai sincronizat, apasă acceleraţia cât pot. Dar ce se întâmplă când pe o asemenea autostradă se întâlnesc mai multe supercar-uri, cu capacităţi de a merge la peste 300 km/h şi mai sus?
Ei bine, în video-ul de mai jos are loc un duel între un SUV Lamborghini Urus modern, modificat să livreze tocmai 840 CP din motorul său V8 biturbo, faţă de cei 650 CP standard. E fără îndoială un model feroce, iar creşterea de putere i-a dus inevitabil capacităţile dinamice şi mai sus decât cele declarate de producător.
Dar, se pare că nimic nu poate înlocuit un V12 aspirat natural de la Ferrari, pus pe un model clasic, cu siluetă mult mai aerodinamică. E vorba de un Ferrari 599 GTB, model care nu se mai produce de aproape 10 ani, dar care scotea 620 CP din cei 6.0 litri ai motorului său, şi se tura cu poftă, cu reacţii instantanee. Ferrari, cel de un deceniu în urmă, l-a învins pe Lamborghini cel cu siluetă de SUV şi cu putere adiţională.

Poţi vedea totul în video-ul de mai jos şi-ţi recomandăm să asculţi cu sunet, aşa cum se cuvine când e vorba de un V12 clasic de Ferrari.
1
14,257
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!