(VIDEO) După luni bune de schimbare a modului de circulaţie în zona străzilor Albişoara şi Puşkin, pe aici se mai merge pe contrasens

1 Noiembrie 2021, 10:06
Redacţia PiataAuto.md
Strada Albişoara, la intersecţie cu strada Puşkin, are o schemă mai complexă de circulaţie, iar mai multe luni în urmă, segmentul de stradă ce trece pe lângă edificiul MoldovaGaz a fost transformat în drum cu sens unic, fiind astfel interzisă virarea la stânga de pe Puşkin. Soluţia e simplă, se poate vira la stângă la semafor, 20 metri mai departe, iar apoi se merge pe acelaşi segment de drum pe care vin şi cei dinspre Albişoara când o iar la stânga pentru a alunge ulterior pe bd. Renaşterii.
Şi totuşi, foarte des aici se mai întâlnesc automobile care merge pe contrasens. Un video expediat la redacţie, ne arată două automobile dintr-o singură traversare, iar situaţiile se repetă foarte des, în permanenţă. Unii spun că obişnuinţa e prea mare, iar cei care circulă rar pe aici, ar vedea semnul de interdicţie prea târziu. Alţii consideră că e pur şi simplu tupeu şi încălcare conştientă a regulamentului, pentru a scurta un pic timpul şi distanţa. Cert e că asemenea situaţii se pot lăsa şi cu mici tamponări frontale, iar vinovat va fi inevitabil cel ce a intrat pe un drum interzis pentru el.
Vezi mai jos momentul surprins de o cameră de bord acum, în week-end.
0
4,268
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!