(VIDEO) El cu excavatorul, ea cu compactorul: cum fac echipă comună pe şantier un cuplu din România

17 Noiembrie 2021, 16:47
Redacţia PiataAuto.md
Unii oameni au curajul să-şi facă bine treaba şi să muncească mult în ciuda oricăror stereotipuri. Eliberându-se de ele, îşi pot trăi mai frumos şi liber viaţa. Am putea spune asta şi despre o familie din Târgovişte, România, unde el şi ea fac echipă comună la munca pe şantier.
Soţii deţin o companie cu care prestează tot soiul de servicii cu utilaje de construcţie. În prezent sunt contractaţi să muncească la construcţia unui ansamblu de 26 blocuri locative din oraşul lor. Cei doi soţi deţin un excavator JCB 3CX, care are şi funcţie de buldozer şi s-ar numi corect buldoexcavator, în limbajul profesioniştilor acestor utilaje. Acel utilaj era manevrat în mare parte de soţul familiei, dar între timp şi soţia a învăţat să-l manevreze.
Mai nou, cei doi au cumpărat încă un utilaj, un compactor Hamm 13i, iar asta i-a impulsionat să facă echipă împreună pe şantier, muncind cu două utilaje simultan.
Aşa că acum Diana, soţia, manevrează cu lejeritate şi experienţă un utilaj la volanul căreia rar vezi o femeie încă, prin părţile noastre. Alături, soţul ei operează cu buldoexcavatorul. Iar munca în echipă le reuşeşte celor doi de minune. Au şi doi copii care-i aşteaptă acasă. Iar de mai mult timp au un canal de YouTube, pe care publică filmuleţe din munca lor, aşa că includem unul din ultimele filmuleţe în care cei doi muncesc împreună pe şantier.
Nu e unul din acele canale în care autorii pretind a fi influenceri, sau în care niciodată nu-ţi este clar când mai şi muncesc eroii. E unul din canalele în care protagoniştii muncesc în primul rând, arătând publicului lucruri din interiorul breslei lor, frumoase, uneori dificile, alteori cu provocări, dar întotdeauna umane şi realiste. Să-i vezi pe cei doi în acţiune, cooperând, făcându-şi munca cu demnitate şi profesionism, e ceva ce-ţi naşte inevitabil admiraţie. Aşa că te invităm să-i descoperi mai jos pe cei doi soţi.
0
3,942
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!