Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Lecţiile în trafic ale unui şofer de BMW din Rusia au sfârşit într-un stâlp din oraş

24 Noiembrie 2021 - 12:27
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, şoferi care ţin cu tot dinadinsul să dea lecţii în trafic altora şi nu ţin cont de limitele fizicii există în multe părţi ale lumii. Manevrele neinspirate ale unui şofer de BMW din Rusia, însă, au sfârşit trist pentru şofer, pentru soţia sa pasageră de alături, dar şi pentru maşina distrusă.
Momentul a avut loc în oraşul Ekaterinburg şi a fost surprins de o cameră de bord a unui alt automobil din trafic. BMW-ul l-a fentat la un moment dat pe autorul filmării pentru a intra pe banda lui, aşteptând probabil că acesta ar fi trebuit să frâneze pentru a-i permite intrarea pe bandă, deşi şoferul de BMW n-a prins nici măcar indicatorul de direcţie. Autorul nu i-a permis trecerea, iar după câţiva metri şoferul din BMW a accelerat puternic, pentru a-l ajunge din urmă şi a-i trece prin faţă, strecurându-se între maşina autorului şi un camion mai lent. Dar în ecuaţie a fost prezent şi carosabilul acoperit parţial cu urme de zăpadă, or, mai multe oraşe din Rusia au fost recent afectate de un ciclon de ninsori.
În rezultatul unui carosabil alunecos şi a unor manevre neinspirate, BMW-ul n-a mai putut opri în timp util şi ajuns să lovească din plin un stâlp de pe marginea drumului, ricoşând şi într-un Ford care oprise la trecerea de pietoni. Maşina a fost grav avariată, iar pasagera din dreapta, soţia şoferului de BMW, a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter