(VIDEO) Mai mulţi şoferi din Chişinău au oprit un automobil care circula haotic, conducătorul căruia era în stare de ebrietate

29 Noiembrie 2021, 12:18
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit a avut loc sâmbătă seara în sectorul Botanica din Chişinău şi e raportat de poliţia din Moldova. Mai mulţi şoferi au observat un Citroen Berlingo deplasându-se haotic prin trafic, pe bulevardul Dacia. La un moment dat acesta ar fi fost la un pas de a accidenta şi un pieton. Conştientizând că acesta este, cel mai probabil, într-o stare de ebrietate avansată, şoferii l-au blocat pe acesta la semaforul de la intersecţia cu străzile Zelinksi şi Hristo Botev şi l-au scos din automobil, chemând totodată şi poliţia.
Inspectorii de patrulare, veniţi la faţa locului, au constat starea de ebrietate avansată a şoferului, care abia de se pe putea ţinea pe picioare. Poliţiştii au dispus ridicarea maşinii la parcarea cu plată, iar şoferul a fost dus la dispensarul narcologic, unde s-a stabilit că avea 1.44 mg/l în aerul expirat. Prin urmare, şoferul s-a ales acum cu dosar penal pentru condusul într-o asemenea stare şi are de înfruntat un proces de judecată în faţă, care va stabili mărimea exactă a pedepsei.

Poliţia menţionează că încurajează implicarea altor cetăţeni în acest mod, în acest caz fiind prevenită o foarte probabil tragedie datorită implicării altor şoferi.
0
3,887
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!