(VIDEO) Manevre de condus agresiv, finalizate cu un accident în Chişinău

8 Noiembrie 2021, 08:37
Redacţia PiataAuto.md
Manevrele de condus agresiv sunt interzise prin lege, şi generează situaţii de risc major în trafic. Dar atunci când în acelaşi loc ajung mai mulţi şoferi, care par să nu aibă limite în nivelul de pericol la care sunt gata să urce, situaţia degenerează inevitabil într-un accident absurd. O asemenea situaţie de neînţeles a fost surprinsă aseară pe Calea Orheiului din Chişinău.
Totul a început la sensul giratoriu de la intersecţia acestei străzi cu strada Petricani. Aici un VW a intrat pe sensul giratoriu de pe banda cea mai din dreapta din cele trei, deşi sensul giratoriu ar doar două benzi şi o asemenea virare spre stânga e neregulamentară. Un Renault Scenic a accelerat şi l-a claxonat, iar VW-ul i-a tăiat colţul şi a frâna brusc în mijlocul sensului giratoriu. Au început a claxona şi alte automobile din spate, iar o Honda l-a depăşit pe dreapta pe VW, după care ambii s-au apropiat unul de celălalt succesul, fentându-se reciproc. La un moment dat chiar se lasă impresia că cele două maşini s-au tamponat pe lateral. Apoi intră din nou şi Renault în acţiune, trece pe banda stângă şi încearcă să blocheze VW-ul, acesta iese peste linia dublă pe contrasens, accelerând, acolo aproape că provoacă un accident frontal cu o maşină care vine regulamentar de pe contrasens şi-n ultima clipă ia volanul spre dreapta, lovind Renault-ul pe care încerca să-l depăşească.
Astfel, toate aceste manevre neinspirate au dus la un accident absurd. Toţi trei protagonişti au oprit, video-ul nu arată ce a continuat mai departe, dar cu siguranţă poliţia ar putea acţiona nu doar pentru pedepsirea pentru provocarea accidentului propriu-zis, ci şi pentru condusul agresiv, or, aceste manevre au fost la un pas de a provoca un accident şi mai grav, frontal.
Vezi toată situaţia surprinsă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Alex Svet
0
9,655
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!