(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui şofer din Chişinău pe banda destinată transportului public de pe una din străzile centrale

15 Noiembrie 2021, 09:06
Redacţia PiataAuto.md
Mai multe străzi din Chişinău au de ceva timp benzi dedicate transportului public, pentru celelalte vehicule rămânând alte una sau două benzi, după caz. Respectiv, circulaţia pe acest tip de bandă e interzisă, cu excepţia zonelor de dinaintea unei intersecţii, când e permisă virarea la dreapta de pe ele, intrarea sau ieşirea din zone adiacente, etc. Deşi pe străzile Puşkin şi Bodoni, de exemplu, aceste benzi sunt în cea mai mare parte respectate de şoferii din Chişinău, ieri un şofer a fost surprins într-o serie de manevre de neînţeles pe strada Puşkin.

Acesta, la volanul unui MINI Countryman, a tot circulat pe acea banda, fentând e mai multe ori traficul adiacent pentru a intra acolo şi a ocoli troleibuzele, după care revenea din nou pe acea bandă destinată transportului public. Maniera este şi mai de neînţeles, întrucât totul se întâmplă într-o zi de duminică, cu trafic mult mai liber, iar şoferul de MINI nu câştigă nimic nici în materie de timp, or, el a continuat a fi filmat de camera de bord a aceleiaşi maşini care circula regulamentar pe o lungă distanţă a acelei străzi Puşkin — deci, şoferul de MINI nici măcar n-a fost mai rapid.
Şoferul care l-a filmat a unit secvenţele de încălcări repetate într-un video şi l-a publicat în mediul online. La sfârşit, şoferul de MINI mai ignoră şi o trecere de pietoni. Deci, toate aceste manevre de neînţeles sunt şi haotice, şi periculoase, iar pe lângă asta mai denotă o lipsă profundă de respect faţă de ceilalţi din trafic. Vezi video-ul acestor manevre mai jos.

Sursa video: Facebook / Alex Kalinin
0
6,235
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!