Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O Lada 2106 a pus pe jar poliţia din Ucraina, ducând la o urmărire intensă prin Kiev

6 Noiembrie 2021 - 11:58
Redacţia PiataAuto.md
Deşi suntem mai degrabă obişnuiţi să vedem exemplarele clasice de Lada rulând cu viteze mai moderate pe străzi, adevărul e că la vremea lor, cine le putea manevra bine, putea scoate şi ceva dinamism din ele. Ieri o asemenea Lada 2106 a pur pe jar poliţia din Ucraina, totul evoluând într-o urmărire de viteză mare pe străzile Kievului.
Poliţia a fost alertată de o şoferiţă, care a spus că o Lada 2106 i-a accidentat maşina în trafic şi a fugit de la locul accidentului. În câteva minute, poliţiştii au şi identificat acea Lada în trafic şi au somat-o să oprească, dar şoferul a accelerat la maxim şi de aici a pornit urmărirea. Şoferul de Lada nu părea să aibă nici o limită la efectuarea manevrelor sale, denotând clar că nu-i prea pasă de siguranţa celor din jur. Poliţiştii au cerut ajutorul altor echipaje, iar în scurt timp după Lada au ajuns să gonească două echipaje, unul cu un Mitsubishi Outlander, şi altul cu un Renault Duster.
Urmărirea ar fi durat mai mult, alte echipaje fiind pe drum, dar s-a încheiat după circa 6 km de goană prin Kiev, când Lada a traversat o intersecţie la roşu şi a fost lovită pe lateral spate de un Hyundai Getz. Lovitura a avut efectul unei manevre tactice PIT, folosită deseori de poliţia americană, şi a destabilizat maşina, răsturnând-o şi proiectând-o pe trotuar. Din fericire, nimeni n-a avut de suferit, ba chiar şi şoferul a ieşit nevătămat din Lada sa şi a luat-o la fugă. A fost reţinut, însă, de poliţie.
Aceştia îl au custodie acum pe şofer, întrucât suspectează şi faptul că ar fi condus sub influenţa drogurilor. I s-au prelevat probe de sânge, în funcţie de asta urmând a fi adăugate capete de acuzare, dar până atunci şoferul e deja acuzat de producerea unui accident, părăsirea locului accidentului şi nesupunerea faţă de cerinţele poliţiştilor.

Vezi mai jos mai multe secvenţe video cu urmărirea şi încheierea ei, surprinse camerele de monitorizare din Kiev.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter