(VIDEO) O Lada Niva din zilele noastre îi produce impresii condimentate unui jurnalist britanic

11 Noiembrie 2021, 12:26
Redacţia PiataAuto.md
Jurnalistul britanic Mat Watson a ajuns la momentul în care apucă să conducă o legendară Lada Niva, doar că are parte de una din zilele noastre, în starea ei actuală de producţie, la care se adaugă şi câteva mici modernizări pentru Marea Britanie. Totuşi, maşina rămâne una cu volan pe stânga, chiar dacă e înmatriculată acolo.
Cum era de aşteptat, Niva reuşeşte să-i producă impresii foarte condimentate jurnalistului, mai ales prin ciudăţeniile constructive încă prezente. Când ajunge s-o conducă, acesta declară că e doar o vagă corelare între ceea ce faci cu volanul şi ceea ce fac roţile, acuzând o direcţie foarte imprecisă.
Însă, într-un final, Mat Watson ajunge să conducă Niva şi într-o zonă de offroad, unde n-a putut să nu recunoască abilitatea maşinii de a înainta în condiţii super dificile.
Şi, picanteria cea mai curioasă e faptul că jurnalistul a dus maşina şi pe o pistă de aeroport, pentru a-i măsura acceleraţia de la 0 la 60 mph, adică 96 km/h. A durat o veşnicie dacă vorbim în timpii maşinilor moderne — peste 19 secunde!

Vezi mai jos întreaga experienţă a jurnalistului britanic cu Lada Niva.
0
2,223
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!