Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O maşinuţă cu telecomandă a învins o Honda NSX şi un bolid Honda de Formula 1

6 Noiembrie 2021 - 14:28
Redacţia PiataAuto.md
Toţi copiii sunt fascinaţi de maşinuţe cu telecomande, iar mulţi dintre noi păstrăm un grad de admiraţie pentru ele şi atunci când devenim adulţi. Există, însă, oameni pentru care această pasiune a devenit un teren de experimente inginereşti intrigante, care au transformat maşinuţele cu telecomandată în adevăraţi bolizi performanţi.
O asemenea maşinuţă cu telecomandă a învins de curând doi dintre cei mai redutabili concurenţi moderni la scară normală pe care i-a fi putut avea — o Honda NSX modernă şi un bolid adevărat de Formula 1, tot de la Honda, care a şi învins campionatul în 2011 pentru echipa Red Bull. Una din ele are circa 600 CP, iar alta circa 750 CP. Şi au fost învinse de o maşinuţă cu telecomandă! Cum e posibil?
Ei bine, e o maşinuţă produsă de Arrma RC, o companie specializată în asemenea maşinuţe performante. Modelul de aici imită siluetă unui bolid de Formula 1, la o scară de 1:7 şi poartă numele de Limitless. Maşina are un şasiu cu amortizoare mici şi chiar asistent la direcţie, care se autocorectează pentru a merge în linie dreaptă corect. E propulsată electric, alimentată de baterii, are şi diferenţiale pe ambele punţi şi tracţiune pe patru roţi, cu o putere imensă, care nu e divulgată. Şi cântăreşte mai puţin de 4 kg. În fişa tehnică a maşinuţei scrie că ea poate atinge peste 160 km/h, dar cât anume nu se ştie.
Ei bine, iată că o asemenea maşinuţă de 73 cm lungime, ce cântăreşte doar 4kg, a putut fi mai rapidă decât supercarul Honda NSX şi bolidul Honda RB7 de Formula 1! Vezi în video-ul de mai jos toată epopeea.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter