(VIDEO) Poliţia din Moldova a surprins curse ilegale de stradă astă-noapte pe traseul Băcioi şi a demarat o razie de amploare

28 Noiembrie 2021, 17:32
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că obiceiurile vechi ale curselor ilegale nocturne, organizate pe traseul M3 Chişinău-Cimişlia, în apropiere de Băcioi au revenit. Noaptea trecută poliţia a fost informată despre petrecerea unor asemenea curse, iar asta a declanşat o razie imediată de amploare, cu 120 de automobile verificate.
Un număr de 7 echipaje INSP s-au deplasat la locul desfăşurării acestor curse şi au surprins protagoniştii de acolo în flagrant. Respectiv, au înconjurat automobilele suspectate ca fiind implicate şi au împărţit amenzi cu duiumul. Un număr de 13 şoferi au fost amendaţi pentru nerespectarea marcajelor rutiere, sau mai simplu sus, au fost surprinşi conducând sau staţionând pe contrasens. Alţi 3 au fost sancţionaţi pentru acţiuni huliganice în mod public, iar aici cel mai probabil se încadrează cei ce făceau cerculeţe în derapaje. Încă 9 au fost amendaţi pentru revizie expirată, 7 — pentru încălcarea regulilor de exploatare, 8 — pentru reutilare neautorizată, iar un şofer a rămas fără permis pentru condus agresiv. Două maşini au fost ridicate la parcarea specială.

Astfel, în total peste 40 de şoferi au fost amendaţi. Vezi mai jos un video publicat de poliţie.
0
2,449
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!