(VIDEO) Richard Hammond şi-a vândut colecţia de maşini şi motociclete, pentru că are nevoie de bani să-şi finanţeze noua sa afacere

9 Noiembrie 2021, 13:22
Redacţia PiataAuto.md
Richard Hammond, cunoscutul prezentator The Grand Tour, are o nouă pasiune în plină implementare. De câteva luni bune, acesta a fondat un atelier de restaurare a maşinilor clasice, în care vrea să-şi pună în aplicare visul de a reanima maşini vechi şi valoroase la condiţii de bijuterii.
Doar că afacerea sa are nevoie de investiţii majore. În primele luni, a finanţat-o cu propriii săi bani, dar a ajuns într-un moment când e nevoie de multe alte investiţii majore în echipament şi spaţii mai mari. Dacă ar mai lua din banii săi personali, aceştia i s-ar termina, după cum destăinuie chiar el. Aşa că a decis să-şi vândă la licitaţie o mare parte din colecţia sa fascinantă de maşini şi motociclete, pentru a aduna suficienţi bani cât să poată finanţa investiţiile necesare acum şi să acopere salariile pentru câteva luni buni înainte, până când atelierul său ar putea începe să-i aducă şi bani.
În video-ul de mai jos, Richard vorbeşte cu nostalgie şi oarecare mâhnire despre maşinile şi motocicletele de care e oarecum forţat să se despartă. Fiecare din ele sunt o amintire, au o conotaţie specială pentru el şi, în mod normal, nu le-ar fi vândut. Dar a acceptat să facă asta pentru a-şi transpune în realitate un alt vis, or, adeseori, până şi cele mai frumoase şi admirabile lucruri nu sunt posibile decât cu sacrificii mari din partea celor ce le mişcă înainte.

Vezi mai jos maşinile pe care le-a vândut, dar şi gândurile sale despre ele şi despre noile sale planuri. Sunt o mulţime de bijuterii printre maşinile vândute!
0
9,605
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!