Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Trei pietoni, la un pas de a fi accidentaţi de un automobil pe o stradă din Chişinău

23 Noiembrie 2021 - 09:23
Redacţia PiataAuto.md
Strada Lunca Bâcului din Chişinău e una din cele mai periculoase din perspectiva trecerilor de pietoni. Aici sunt câte trei benzi pe fiecare sens şi, deşi limita de viteză e setată la 50 km/h, pe această stradă se circulă adeseori mult mai repede, ea fiind parte a aşa-numitei centuri a Chişinăului. O situaţie surprinsă ieri pe această stradă a fost la un pas de a sfârşit cu o tragedie de proporţii.
Un şofer, care e şi autor al filmării, a oprit la una din trecerile de pietoni, iar trei oameni au început a traversa strada, aproape unul de celălalt. În mod normal când vezi o maşină oprită la trecerea de pieton, încetineşti până la oprire chiar dacă te afli pe altă bandă, pentru că e cât se poate de clar că acea maşină a încetinit pentru un motiv, cel mai probabil pentru a ceda trecerea unor pietoni. Şoferul unui Peugeot, însă, a ignorat această regulă elementară şi a trecut pe banda alăturată cu o viteză mult prea pare, fără intenţia de a opri în faţa oamenilor.
Maşina a trecut la doar circa un metru de oameni. O singură secundă diferenţă, însă, putea plasa cei trei oameni deja pe banda pe care a trecut acel Peugeot, iar totul se putea sfârşi cu trei pietoni loviţi simultan, pe trecere. Din păcate, aşa e în aceste situaţii, diferenţa dintre ceva ce pare doar periculos şi o tragedie cu vieţi pierdute poate fi de doar o singură secundă.

Vezi momentul surprins în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / AutomobilistMD
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter