(VIDEO) Un Chevrolet Impala cu roţi imense, surprins defilând pe străzile Chişinăului

24 Noiembrie 2021, 09:54
Redacţia PiataAuto.md
Un sedan cu roţi imense a fost surprins ieri pe strada Grădina Botanică din Chişinău, atrăgând privirile trecătorilor. Exemplarul văzut există de ceva mai mult timp în Moldova, fiind un Chevrolet Impala din ultima generaţie, produsă până în anul 2020.
Maşina a fost modificată în stilul unui curent popular în SUA, alegându-se şi cu aripile şi bara de protecţie niţel tăiate, pentru a face loc roţilor imense. Nu ştim exact ce dimensiune de jante s-a pus pe maşina din Chişinău, dar în SUA pe asemenea exemplare Impala se montează şi roţi de 26-28 de ţoli.
Desigur, maşina finală are rol doar de a atrage atenţia pe drum, întrucât din cauza acestor jante, ea accelerează mult mai lent, iar ţinuta de drum devine foarte dură. În condiţiile drumurilor Moldovei, practicismul acestei soluţii se reduce şi mai mult, dar scopul esenţial de a te face remarcat e în continuare îndeplinit cu brio.
Ce părere ai de o asemenea maşină, îţi place aspectul final? Vezi mai jos momentul în care aceasta a fost surprinsă ieri în Chişinău.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Irina Bivol
0
4,566
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!