(VIDEO) Un Opel Astra F din 1996, cu doar 28 mii km parcurşi, încearcă să atingă viteza maximă pe o autostradă din Germania

19 Noiembrie 2021, 19:44
Redacţia PiataAuto.md
Opel Astra, în prima sa generaţie, numită şi Astra F, a fost una din cele mai populare şi respectate maşini la vremea sa, inclusiv în ţara noastră, unde asemenea maşina la mâna a doua existau din abundenţă şi le puteai vedea peste tot. Era un model reuşit, practic, relativ rezistent, care a fost pentru mulţi oameni prima maşină de import pe care au avut-o vreodată.
Să conduci azi o asemenea Astra F, cu doar 28,500 km parcurşi, înseamnă să călătoreşti practic în timp şi să simţi senzaţiile pe care ţi le dădea acest model în forma sa de atunci, când era maşină nouă. Şi tocmai un asemenea Opel Astra F încearcă în video-ul de mai jos să atingă viteza sa maximă pe o autostradă fără limită de viteză în Germania.
E o Astra fabricată în 1996, cu un motor simplu de 1.6 litri sub capotă, care livra 75 CP şi 128 Nm. Ce viteză reuşea o asemenea asta să atingă, cu aceşti parametri? Ei bine, fişa tehnică oficială indica 175 km/h viteză maximă. Cât a reuşit să atingă acest Opel aproape nou acum pe autostrăzile din Germania, vezi mai jos. Şi partea nostimă e că la un moment dat un BMW X4 din faţă îl încurcă pe acest Opel să meargă mai repede, ezitând să se dea la o parte pe banda dreaptă. Când a avut ocazia, vitezometrul acestui Astra a trecut de cifra oficială!. Judecând după cât costa maşina asta la timpul ei, are o ţinută de drum foarte apreciabilă şi e admirabil cât de bine merge şi azi!
1
12,208
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!