Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un curier pe motoretă, surprins cum se strecoară cu viteză printre traficul din Chişinău, iar peste 5 minute e văzut într-un accident

16 Noiembrie 2021 - 10:02
Redacţia PiataAuto.md
Numărul curierilor pe tot soiul de motociclete, motorete şi biciclete a crescut foarte mult în ultima vreme. Partea problematică este viteza galopantă cu care aceştia sunt văzuţi aproape întotdeauna în trafic, iar uneori chiar şi prin parcuri cu bicicletele. Fie că au un sistem care-i presează la timpi cât mai mici de livrare, fie că o fac dintr-o pornire proprie, cert e că de multe ori aceştia creează situaţi periculoase prin modul în care se strecoară printre oameni şi maşini.
O asemenea situaţie a fost surprinsă ieri seară pe strada Kogălniceanu din Chişinău, la o oră de trafic aglomerat. Două coloane de trafic staţionau, în timp ce curierul pe motoretă, cu rucsac în spate, a trecut în viteză pe lângă maşinile staţionare. Chiar dacă există spaţiu de trecere, niciodată nu e o idee bună să mergi cu viteză pe lângă o bandă de trafic care staţionează, întrucât poţi avea parte de oameni care ajung să traverseze, maşini care schimbă banda sau intră în fluxul de trafic din zona adiacente, sau de alte situaţii atipice. Aici, însă, motociclistul curier s-a strecurat cu viteză.
Doar 5 minute mai târziu, însă, la intersecţia aceleiaşi străzi Kogălniceanu cu strada Tighina, acelaşi curier a fost văzut implicat într-un accident, cu o Toyota. Din imaginile video, surprinse de camera de bord a unui şofer, Toyota pare să se fi deplasat pe Tighina, iar motociclistul ar fi fost lovit în apropiere trecerea de pieton. E foarte probabil că acesta a trecut la roşu, însă circumstanţele exacte nu sunt clare deocamdată. Cert este că maniera de condus de care vorbeam mai sus, poate duce foarte repede la situaţii de accident. Uneori peste doar 5 minute.
Motociclistul a scăpat cu bine, acuzând doar o uşoară traumă la picior. Vezi mai jos video-ul filmat de camera de bord a unui alt şofer din trafic.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Maxim Veselovsky
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter