(VIDEO) Un designer a modernizat legendarul Mercedes 190E W201, ca să arate demn de lansat în zilele noastre

4 Noiembrie 2021, 12:22
Redacţia PiataAuto.md
Prima generaţie de C-Class, cunoscută la vremea sa cu denumirea190E, a fost lansată în 1983 şi a devenit o legendă încă din timpul producţiei sale. Un design perfect de bine proporţionat, motoare performante, până la foarte performante chiar, un aspect mult mai tineresc — toate au făcut marca Mercedes şi mai îndrăgită, iar acest model a devenit unul din cele mai îndrăgite din istorie, alături de W124.
Dar cum ar fi dacă astăzi — într-o epocă în care tot mai mulţi atrag atenţia la formele clasice şi mici ateliere din lume lansează tot mai multe modele modernizate, pe care caroseriilor sau designului unor creaţii clasice — s-ar lansa un nou Mercedes 190E, foarte apropiat ca siluetă şi personalitate de cel clasic? Cum ar trebui să arate el, încât să aibă un uşor aer modern, dar în acelaşi timp să poată fi recunoscut şi adorat imediat drept un 190E?
Un designer suedez talentat a încercat să-şi pună măiestria la treabă pentru a afla asta. A luat condeiul digital şi s-a apucat de modernizat clasicul Mercedes 190E, astfel încât să-l transforme într-unul demn de lansat în zilele noastre.

Nu putem să nu recunoaştem că de această dată, designerul suedez a fost mai îndrăzneţ şi a mers mai departe în modificarea formelor acestui model clasic de Mercedes-Benz. S-ar putea ca rezultatul final să placă mult unora, dar s-ar putea la fel de mult să displacă altora. Dar există în acest design condimente şi idei care merită atenţia.
Vezi mai jos întreg procesul de modificare şi spune ce crezi, dacă ar fi lansat azi un asemenea Mercedes, cu un asemenea design, ar deveni el imediat unul adorat? Sigur, ne referim şi la cazul înc are un mic atelier ar face asta, eventual ca un restomod frumos.
0
5,284
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!