(VIDEO) Un pilot de raliu din România dă sfaturi pentru un condus mai sigur pe timp de iarnă

25 Noiembrie 2021, 10:02
Redacţia PiataAuto.md
În curând ne putem pomeni cu primele zăpezi căzute peste ţara noastră, iar cei mai mulţi dintre noi probabil şi-au şi echipat deja maşinile cu anvelope de iarnă. Dar, când vine vorba de sfaturi avansate pentru un condus de iarnă, mai ales dacă acestea vin de la un pilot de raliu, care trebuie să poată controla maşina într-un continuu derapaj uneori, înaintând totodată repede şi în siguranţă — câteva sugestii în plus nu strică niciodată.
În video-ul de mai jos un pilot de raliu din România, Ciprian Lupu, a fost invitat chiar de un poliţist cu o popularitate mare în reţelele sociale, pe nume Daniel Zontea, să discute despre tehnici de condus sigur pe timp de iarnă, dar şi mai multe alte subiecte auxiliare. Pilotul de raliu a recunoscut şi tentaţiile de condus mai sportiv, inclusiv cu derapări, pe care le-a avut încă din anii de tinereţe, când abia apucase să conducă, dar şi despre cele câteva amenzi de viteză pe care le are în cariera sa de şofer pe drumurile publice. În cariera de raliu, însă, Ciprian Lupu e deja campion naţional la categoria de debutanţi, deci, cel mai probabil încă are o frumoasă ascensiune în faţă.
Discuţia de mai jos e informativă prin prisma atitudinii deopotrivă profesioniste şi înţelepte cu care vorbeşte pilotul de raliu, dar şi înţelegerea unor tentaţii pe care ar putea să le aibă şoferii, mai ales cei mai tineri şi neastâmpăraţi, analizând totul şi din prisma propriei experienţe. Vezi întreaga discuţie dintre poliţist şi pilotul de raliu mai jos.
0
1,414
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!