(VIDEO) Un şofer de camion din Polonia a decis să nu frâneze când un alt şofer a vrut să-i dea lecţii în trafic, iar poliţia i-a dat dreptate

11 Noiembrie 2021, 10:12
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate în multe părţi ale lumii se mai găsesc şoferi care vor să dea lecţii în trafic unor şoferi de camioane, frânându-le brusc în faţă, fără a înţelege pe deplin că fizica unui ditamai camion funcţionează un pic altfel. Un şofer de camion din Polonia, însă, a decis să nu se lase intimidat şi a acţionat un pic altfel.
Totul pornise de la o intersecţie semaforizată anterioară din orăşelul Jaworzno, Polonia. Camionul mare, cu remorcă, virase la stânga lent, luând o rază mai mare, fapt care l-a iritat pe şoferul unui Volvo din spatele său, care, din cauza manevrei lente a camionului, a pierdut culoarea verde a semaforului şi a fost nevoit să mai aştept un ciclu. Ulterior, şoferul de Volvo a ajuns din urmă camionul, l-a tot claxonat agresiv, apoi a schimbat brusc banda dreapta chiar în faţa acestuia şi a frânt la fel de brusc. Şoferul de camion nu a frânat deloc, însă, şi a lovit Volvo din spate. Avea o cameră de bord montată, şi anume din indicii de viteză a acestei camere de bord vedem că acesta nu a frânat decât după impactul cu Volvo.
Şoferul de Volvo a ieşit din maşină, a făcut două poze şi a sunat imediat la poliţie, spunându-i celui de camion că acesta din urmă ar fi vinovat. Din nefericire pentru el, şoferul de camion l-a anunţat că are cameră de bord, care a filmat întreaga situaţie. Poliţia a venit în scurt timp la faţa locului şi a preluat imaginile filmate de camera de bord. Pus în faţa dovezilor, şoferul de Volvo n-a avut decât a recunoaşte vinovăţia, alegându-se cu o amendă pentru fapta sa şi cu declararea lui drept vinovat în accidentul provocat.

Vezi mai jos întreaga situaţie, filmată de camera de bord a camionului.
0
2,217
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!