Accident deosebit de grav, produs chiar lângă vama Leuşeni, cu 3 maşini implicate

14 Decembrie 2021, 10:15
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs cu puţin timp în urmă pe traseul Chişinău-Leuşeni, chiar în apropiere de postul vamal Leuşeni, cu implicarea a 3 automobile şi, din păcate, cu 2 oameni care şi-au pierdut viaţa.
Şoferul în vârstă de 21 de ani al unui BMW Seria 3, care se deplasa în direcţia vămii, a ieşit la depăşirea unui camion fără a se asigura, lovindu-se frontal cu un Chrysler Pacifica, maşină care circula regulamentar. În urma impactului, Chrysler-ul a fost proiectat într-o Toyota Auris.
Din păcate, forţa impactului a făcut ca şoferul BMW-ului şi pasagerul său să decedeze pe loc. La faţa locului a intervenit şi o echipă de descarcerare, pentru a scoate victimele din BMW. Oamenii din celelalte automobile nu au avut de suferit. Am vrut să aflăm de la poliţie dacă cei din BMW purtau centuri de siguranţă, întrucât tipul impactului şi deformările celorlalte maşini ne face să ne punem o asemenea întrebare. Ofiţerul de presă al IP Hânceşti, Cristina Vicol, a menţionat că aceştia aveau centurile cuplate.
0
2,337
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!