Accident grav la Ciocana: doi copii de pe trotuar, afectaţi de ricoşarea unui automobil

14 Decembrie 2021, 15:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs în această după-amiază în sectorul Ciocana din Chişinău, cu implicare a 3 automobile, unul din care a ricoşat în urma loviturii pe trotuar, lovind acolo două fetiţe, în vârstă de aproximativ 10 ani. Copilele au fost preluate de medici şi transportate la spital.
Din informaţiile existente în acest moment, se pare că automobilele staţionau la semafor în momentul în care un Hyundai Tucson, condus de o şoferiţă de 39 de ani, a intrat din plin cu colţul stâng faţă în colţul drept spate al unui taximetru Kia, proiectându-l pe acesta spre trotuarul din stânga. În urma loviturii, Hyundai a ricoşat pe lateral şi a mai lovit un SUV Nissan ce staţiona alături.
Dat fiind scenariul acestui accident, când cineva loveşte maşini care staţionau deja la semafor, nu putem să nu ne întrebăm dacă avem de-a face cu un nou caz de şofat cu ochii concentraţi în ecranul telefonului. Or, altă explicaţie e greu de găsit pentru un asemenea scenariu. Poliţia menţionează că cercetează circumstanţele cazului.
Sursa foto: Facebook / GBM.Online, Telegram / Ungureanu 112
0
2,833
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!