Asta e o Toyota Land Cruiser 200, de generaţie precedentă, într-o ipostază proaspăt lansată de un atelier din Rusia

19 Decembrie 2021, 15:48
Redacţia PiataAuto.md
Deşi în zilele noastre Toyota Land Cruiser 300 e la mare căutare, iar generaţia precedentă, Land Cruiser 200, a fost eclipsată de succesoarea sa, mai există sute de mii de exemplare din generaţia 200 în mâinile proprietarilor pasionaţi de ele. Iar la cât de durabile sunt aceste modele, aceleaşi maşini vor fi încă mult timp în mâinile proprietarilor. Şi foarte mulţi dintre ei ar putea să privească încântaţi ideea unor modificări ample, care să-i redea lui Land Cruiser 200 un aspect mai rugos, mai de expediţii şi mai temporal, reînnoindu-i complet personalitatea.
Anume asta a creat un atelier de tuning din Moscova, pe nume Khann International. E vorba de un pachet amplu de tuning pentru Toyota Land Cruiser 200, care modifică o bună parte din piesele de caroserie — de la capotă până la calandru, adăugând şi bare de protecţie dure, de offroad, care îmbunătăţesc şi mai mult unghiurile de atac şi degajare.
Pe lângă asta, apar inserţii la arcurile roţilor, protecţii adiţionale de plastic, dar şi gardă la sol mai mare. Roţile sunt îmbrăcate în anvelope de offroad, inclusiv roata de rezervă, montată pe uşa spate, în stil clasic.
Admisia a fost ridicată pe montantul din dreapta, iar la performanţele propriu-zise ale motorului nu se anunţă vreo modificare. Creatorii kit-ului nu anunţă preţul, dar cu siguranţă acesta nu va fi prea ieftin.
Se menţionează, însă, că această ipostază expediţională de tuning e dedicată fanilor din Australia şi Orientul Mijlociu, care cer cu insistenţă asemenea modificări, prin urmare încolo vor şi merge primele asemenea kit-uri.
1
2,309
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!