Căutăm oameni şi maşini cu istorii neştiute din Moldova, pentru ca să-i cunoaştem cu toţii, în cadrul unui nou proiect video

10 Decembrie 2021, 10:04
Redacţia PiataAuto.md
În ultimul an şi jumătate, am trecut cu toţii prin reconsiderarea a ceea ce e important, relevant şi plăcut în jurul nostru. În ultimul an şi jumătate noi toţi, comunitatea PiataAuto.md, am crescut până la cifre la care nici nu visam vreodată, datorită fiecăruia dintre voi, cei care ne citiţi fidel sau ocazional. Ne-am extins cu toţii spre subiecte mai diverse, dar în primul rând — subiecte mai aproape de fiecare dintre noi, tratate din perspectiva sinceră a noastră, a oamenilor care formează această comunitate. Şi pentru că ne simţim toţi parte a unei comunităţi mari, vrem să ne cunoaştem şi mai bine, aducând istorii cu totul speciale şi admirabile. Căutăm, deci, OAMENI şi MAŞINI cu istorii captivante şi neştiute din Moldova, pentru ca să-i cunoaştem cu toţii, în cadrul unui nou proiect video pe care-l demarăm!
Oameni de lângă noi, care inspiră. Maşini de toate vârstele şi preţurile, dar îndrăgite şi tratate cu pasiune.

Da, ceea ce am scris mai sus e esenţa istoriilor pe care vrem să le găsim cu ajutorul vostru al tuturor, ca să le filmăm şi să le arătăm tuturor, ca să aflăm despre ele cât mai mulţi dintre noi! Căutăm deci, oameni care au istorie specială cu maşina sau maşinile lor! Aceşti oameni pot fi tineri de 18 ani, care abia păşesc în lumea condusul, pot fi tineri de 23 de ani, care au reuşit să facă ceva care inspiră cu maşinile lor, pot fi cei de 42 de ani care au evoluat într-o pasiune auto curioasă, sau pot fi bunici de 72 de ani, care au ce să spună lumii din experienţa lor uriaşă! Am vrea să vedem şi bărbaţi şi femei, şi băieţi mai tineri şi fete mai tinere — e important să aibă acea pasiune auto specială în ei şi să vrea să arate lumii frumosul pe care-l nutresc pentru maşini. Toate generaţiile de pasionaţi auto sunt binevenite, noi chiar am vrea să avem o diversitate cât mai mare!
Ce maşini căutăm? De la cele mai deocheate şi sofisticate, până la cele mai simple. De la maşini căutate cu greu prin locuri exotice ale lumii şi aduse aici, poate restaurate, până la cel mai uzuale modele, pe care le ştim cu toţii, dar care au parte de o pasiune foarte specială din partea proprietarilor lor sau care au trecut prin istorii ce inspiră! Poate fi o bijuterie neştiută, ascunsă într-un garaj din Moldova, despre care ştie doar proprietarul şi prietenii săi. Poate fi un Moskvich vechi, o Volga sau un Corvette clasic, sau poate fi un Mercedes, o Toyota sau un VW Passat!
Pot fi maşini fabricate în anul 1955, 1973, 1988, 1997, 2005 sau 2015 — orice an de fabricaţie e binevenit. Pot fi maşini cu 25,000 km parcurşi în 20 de ani, sau pot fi maşini cu 1 milion de kilometri parcurşi! Poate fi istoria unui om ce ştie să modifice sau să meşterească maşini sau alte vehicule cu propriile mâini, ba chiar am vrea foarte mult să ajungem prin garajele şi atelierele unor oameni care au pricepere şi îndemânare de a face minuni din maşini, motociclete sau chiar camioane! Şi da, nu e obligatoriu să fie autoturisme — am vrea să vedem şi istorii ale unor şoferi de camioane ce au aceeaşi pasiune pentru vehiculele lor, am vrea să vedem şi motociclete, ba chiar poate şi vehicule cu totul neordinare, făcute în garajul unui om, cu propriile mâini!
Te rugăm să ne ajuţi!

Aşadar, îţi cerem ajutorul tău, al fiecăruia dintre noi: dacă citind rândurile de mai sus, te-ai gândit deja la tine însuţi, sau la un prieten, sau la cineva pe care-l cunoşti şi crezi că istoria lui şi a maşinii / motocicletei / camionului său s-ar potrivi şi ar merita cunoscută de cât mai multă lume, scrie-ne un mesaj fie pe pagina de Facebook PiataAuto.md, fie la adresa de mail office@piataauto.md, şi spune-ne câteva cuvinte despre acea istorie! Vom fi bucuroşi să aflăm acea istorie, ca apoi ea să devină subiectul unui reportaj special, publicat pe PiataAuto.md şi pe YouTube.
Vom filma reportaje video speciale cu 12 asemenea istorii! Dar chiar şi dacă vom primi 30, 50 de istorii interesante, le vom analiza pe toate şi e foarte probabil să filmăm reportaje adiţionale, sau cel puţin reportaje foto cu asemenea istorii, unde nu va fi posibil video. Dar vrem să facem ceva frumos împreună! Vrem ca aceşti protagonişti să fie oameni de lângă noi, cu maşini de lângă noi, despre care să ne fie tuturor plăcut şi interesant să aflăm, să-i cunoaştem! Îţi cerem, deci, ajutorul să găsim cât mai multe asemenea istorii speciale, cu oameni şi maşini din Moldova!
0
1,348
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!