Gest rar şi frumos al poliţiei din Germania faţă de şoferii de camioane din alte ţări, surprinşi de sărbători în parcările lor

29 Decembrie 2021, 16:44
Redacţia PiataAuto.md
Dacă în ultimii ani poliţia din Germania părea să-şi fi câştigat o imagine de a fi concentrată pe verificări constante a şoferilor de camioane, mai ales a celor din estul Europei, acum aceeaşi instituţie anunţă un gest rar şi frumos, prin care ţinteşte aceeaşi şoferi străini de camioane, pe care sărbătorile i-au surprins pe teritoriul Germaniei.
Mai mult echipaje de poliţie merg în parcările de lângă autostrăzi din zona Bavariei şi împart cadouri pentru şoferii nerezidenţi ai ţării, găsiţi acolo. Mesajul poliţiei, adresat acestor şoferi, este şi mai emoţionant, în el menţionându-se că poliţia ţine să le transmită compasiunea pentru munca dificilă pe care o fac, până şi de sărbători, fiind departe de familia lor, la mii de kilometri distanţă. „De munca acestor şoferi am beneficiat cu toţii, ani la rând. Vă mulţumim pentru munca voastră şi sperăm să vă întoarceţi la familiile voastre cu bine, întotdeauna în siguranţă!”, se menţionează în mesajul poliţiei din Germania, adresat şoferilor de camioane.

În ultima jumătate de an, mai ales de când criza de şoferi din Marea Britanie şi, parţial cea din Europa, a început a se face tot mai simţită, poliţia germană a început a avea periodic gesturi inedite de mulţumire şi susţinere pentru şoferii de camioane ce muncesc în Germania sau tranzitează ţara.
0
7,338
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!