În ziua cu cea mai abundentă ninsoare, un şofer de BMW a fost surprins de poliţia din Chişinău circulând cu anvelope de vară şi a fost doar amendat

28 Decembrie 2021, 16:03
Redacţia PiataAuto.md
În dimineaţa zilei de azi poliţia din Chişinău a raportat că a dat peste un BMW, echipat cu anvelope de vară, care încerca să înainteze pe o stradă din capitală. Poliţiştii au menţionat chiar că ceilalţi participanţi la trafic au avut noroc că maşina a fost depistată la timp de către poliţişti.
Imaginile publicate de poliţie au început a fi virale în mediul online din Moldova, mai ales că e vorba de un BMW, cu tracţiune spate şi toată situaţia se pliază cumva pe stereotipurile despre proprietarii de BMW. Majoritatea oamenilor au presupus în mod firesc că poliţia a interzis deplasarea de mai departe a acestui automobil şi inevitabil BMW-ul ar fi fost urcat pe un evacuator şi dus fie la parcarea cu plată, fie acasă la autor, cel puţin. Dar poliţia nu a menţionat ce a făcut exact în cazul acestui şofer, aşa că noi am insistat să aflăm.
Aşadar, poliţiştii s-au limitat doar să-l amendeze, conform articolului care obligă exploatarea pe timp de iarnă a automobilelor doar cu anvelope de iarnă în Moldova. Însă maşinii nu i-a fost interzisă deplasarea mai departe. Poliţia ne-a transmis că „maşina a fost parcată în apropiere, în aşa mod ca să nu încurce deplasarea celorlalte maşini”. După care poliţiştii au plecat.
0
1,850
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!