Încă un accident deosebit de grav produs astăzi între un camion şi un autoturism lângă Chişinău, în condiţii de zăpadă

27 Decembrie 2021, 15:38
Redacţia PiataAuto.md
Ziua de azi e una tragică pe şoselele din Moldova, mai ales cele din apropierea Chişinăului. După ce dimineaţă vă informam despre un accident letal produs între o Kia şi un camion lângă Cricova, după amiază s-a mai produs încă un accident, pe şoseaua Balcani, tot între un camion şi un autoturism, de această dată fiind vorba de o Toyota Prius.
Din informaţiile preliminare existente în acest moment, citate de canalul de Telegram Ungureanu 112, camionul ar fi fost cel ajuns pe contrasens, cel mai probabil în încercarea de a evita un impact din imposibilitatea frânării. Aici ar fi urmat un impact frontal cu Toyota, cu viteză cumulată enormă, produs în jurul orei 14:10, care a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a deformat extrem de mult, iar camionul a fost aruncat în pădurea apropiată, situată la un nivel mai jos decât drumul. Această informaţie încă nu este deocamdată confirmată oficial de poliţie, care spune că cercetează circumstanţele exacte înainte de a emite o versiune.
În rezultatul acestui impact devastator, şoferul în vârstă de 47 ani de pe Toyota a decedat la faţa locului, iar soţia sa a fost preluată de urgenţă de medici cu multiple traumatisme. A fost rănit şi şoferului camionului.
Din păcate, acesta e un accident de o gravitate care nu ar fi trebuit să fie posibilă pe un traseu atât de aglomerat şi îngust precum şoseaua Balcani, mai ales în condiţii de zăpadă şi ninsoare cum se circulă azi în Chişinău. Din păcate, însă, e un accident care a răpit o viaţă şi a mai rănit alţi doi oameni.
0
6,195
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!