Poliţia din Moldova bate alarma: a crescut brusc numărul pietonilor accidentaţi în ultimele trei zile

16 Decembrie 2021, 10:51
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova trage un semnal urgent de alarmă, anunţând o creştere îngrijorătoare a numărului de pietoni accidentaţi în ultimele zile, mai ales în zilele ploioase din această săptămână.
Luni, de exemplu, în Moldova s-au produs 5 accidente cu implicarea pietonilor, 3 dintre care au avut loc în Chişinău, iar unul dintre aceste accidente a implicat doi copii, pe strada Voluntarilor. Marţi a fost o zi de-a dreptul neagră, în ţară producându-se 9 accidente vătămarea pietonilor, 8 dintre ele având loc în Chişinău! Unul din accidente, în care pietonul a decedat, a fost provocat de un şofer în stare de ebrietate. Pentru ziua de ieri încă nu sunt centralizate statisticile complete, dar şi aseară un pieton a decedat în Voloviţa, după ce a fost lovit de o Honda.
Prin urmare, statisticile sunt absolut alarmante, fapt care ar trebui să ne facă pe toţi şi mai prudenţi decât de obicei. Poliţia mai anunţă că în majoritatea cazurilor, pietonii traversau în locuri nepermise. Iar pentru a atenua aceste statistici, poliţia intenţionează să intensifice în următoarele zile activităţile de disciplinare a pietonilor şi şoferilor în trafic.
0
1,007
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!