(VIDEO) Un Lamborghini Urus cu numere de Bucureşti, evacuat pentru parcare neregulamentară în Chişinău

14 Decembrie 2021, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii de evacuatoare din Chişinău sunt cei mai imparţiali din lume, se pare, or, aceştia n-au avut nici o problemă să evacueze un Lamborghini Urus pentru parcare neregulamentară şi să-l transporte la parcarea specială cu plată, chiar dacă maşina valorează peste 200 mii euro, şi au existat în trecut cazuri când maşinile mai mari au fost uşor accidentate în procesul de evacuare. De fapt, anume aşa ar trebui să fie lucrurile, maşinile fiind evacuate indiferent de marca lor sau preţul, atât timp cât încalcă.
Exemplarul de Lamborghini, surprins ieri în timp ce era transportat spre parcarea din Truşeni, dar şi în timp ce era evacuat, e înmatriculat în Bucureşti, România. Nu ştim dacă proprietarul e un vizitator din România sau e un cetăţean moldovean care are reşedinţă şi în România, dar e cert că acesta s-a ales cu inconvenienţe şi amenzi de plătit ieri.

Şi, pentru a aduce claritate şi-n cazul producerii vreunui incident, vom aminti că evacuatoarele din Chişinău dispun de asigurare, pentru cazul în care deteriorează un automobil în timpul evacuării.
0
1,791
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!