Un şofer ce staţiona cu o Kia în Chişinău, a fost împins într-un şanţ de o Dacia Duster a poliţiei, scăpată de sub control pe zăpadă

27 Decembrie 2021, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer în vârstă de 48 de ani, staţiona aseară în automobilul său Kia pe strada Schinoasa Vale din capitală — o stradă relativ slab circulată întotdeauna, dar care are zone cu pante accentuate, când a fost lovit din spate de o Dacia Duster a poliţiei, în urma impactului maşina sa fiind împinsă într-un şanţ, împreună cu Dusterul poliţiei.
Sursa foto: Facebook / Кишинёв в теме

După cum ne-a informat ofiţerul de presă al poliţiei capitalei, Svetlana Scripnic, Dusterul poliţiei era condus de un poliţist care se afla în misiune de serviciu şi a derapat din cauza condiţiilor de zăpadă de pe drum. Mai exact, Dacia se deplasa să documenteze un accident rutier, când a fost ea însăşi cea care a provocat un alt accident rutier.

În urma accidentului, toate persoanele de la bordul celor două automobile au scăpat nevătămate. În acest caz, faptul aflării în misiune de serviciu nu-l face nicidecum vinovat pe celălalt şofer, or, acesta nu s-a aflat într-o situaţie în care n-ar fi cedat trecerea maşinii de poliţie cu girofar, ci staţiona pe o stradă rezidenţială.

UDPATE 10:28: Poliţia a venit cu o precizare, menţionând că automobilul Kia era deja derapat în şanţ când a fost lovit şi împins de către maşina de poliţie.
0
24,447
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!