Un şofer de camion a ignorat avertizările poliţiştilor din Moldova despre drumurile înzăpezite, şi s-a răsturnat peste doar câţiva kilometri

28 Decembrie 2021, 08:54
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de camion, plin cu portocale, a fost oprit astă-noapte de poliţiştii din Moldova pe traseul R3 Chişinău-Hânceşti, fiind avertizat de poliţie despre condiţiile foarte dificile de deplasare, recomandându-i-se să parcheze camionul său în aşteptare, întrucât în scurt timp urma să intervină tehnica de curăţare, pentru a face traseul mai circulabil.
Şoferul de camion, însă, a ales să ignore avertizările poliţiştilor şi, imediat după ce echipajul de poliţie a plecat de lângă el, acesta a pornit mai departe.
Peste doar câţiva kilometri, însă, acelaşi camion s-a răsturnat într-o curbă, întrucât camionul nu a mai putut fi menţinut pe drum din cauza aderenţei slabe a drumului înzăpezit. Camionul şi remorca sa au fost grav avariate. Şoferul a scăpat nevătămat, dar va avea de plătit şi o amendă pentru provocarea accidentului, iar cât despre pagubele suportate de camion, încă nu se cunoaşte cine le va acoperi.
0
1,595
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!