Un taximetru Toyota Prius a ajuns pe centrul verde al sensului giratoriu de la Calea Ieşilor astă-noapte în Chişinău

7 Decembrie 2021, 08:56
Redacţia PiataAuto.md
Un accident bizar s-a produs astă-noapte, aproape de ora 02:00, la sensul giratoriu cu cel mai mare diametru din Chişinău, situat la intersecţia străzilor Ion Creangă, Calea Ieşilor şi Ştefan cel Mare. Un taximetru Toyota Prius a ajuns să lovească bordura zonei verzi centrale a sensului giratoriu, ajungând ulterior în interiorul acelei zone verzi.
Conform informaţiilor furnizate de poliţie, în accident nu a mai fost implicat vreun alt automobil, deci efectiv şoferul de 36 de ani din Toyota, din motive neclare, a „uitat” că are în faţă un sens giratoriu atât de mare şi şi-a pierdut controlul volanului, ajungând să-şi proiecteze maşina pe mijlocul acelui sens giratoriu. În taximetru se afla şi o pasageră, de 21 de ani, care a fost rănită uşor şi a fost preluată de ambulanţă, fiind transportată la spital.
Poliţia menţionează că şoferului de taxi i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă acesta se afla sau nu în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică, rezultatele încă nu sunt cunoscute deocamdată. Ancheta pentru elucidarea tuturor circumstanţelor acestui accident bizar este în desfăşurare.

Sursa foto: Facebook / GBM.Online / Alexandru Potoţchii
0
2,082
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!