Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident de neînţeles, surprins de o cameră de bord pe strada Uzinelor din Chişinău, între un microbuz şi un Lexus

19 Decembrie 2021 - 08:37
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de neînţeles a fost surprins ieri pe strada Uzinelor din Chişinău, cu impact produs între o dubiţă şi un Lexus.
La una din intersecţiile aglomerate de pe strada Uzinelor, unui Lexus i s-a permis să vireze stânga, el venind de pe drum fără prioritate. Doar că microbuzul a făcut ceea ce fac mulţi pe strada Uzinelor — nu merg într-o singură bandă, ci în două, întrucât lăţime drumului permite, în mare parte o asemenea deplasare. Problema e că microbuzul face o depăşire în intersecţie, şi ai ales într-una aglomerată în care inevitabil apar blocaje şi situaţii când maşinile de acolo virează după ce li se permite de pe drumul principal. Iar partea cea mai neînţeleasă în toată situaţia de mai jos este că Lexusul a oprit când a văzut microbuzul, iar şoferul de microbuz trebuia să fi văzut Lexusul în faţa sa cel puţin cu câţiva zeci de metri înainte de impact. Şi totuşi el a continuat deplasarea şi l-a lovit din plin.
Vezi mai jos întregul moment, surprins de camera de bord. Cine crezi că va fi declarat vinovat de poliţie — şoferul Lexusului, pentru că vine de pe drum fără prioritate, sau şoferul de microbuz, că efectuează o depăşire în intersecţie?

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Tamas Oleg
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter