(VIDEO) Accident grav în Chişinău, după ce un taximetrist a ieşit pe contrasens şi a lovit în plin o coloană de maşini

23 Decembrie 2021, 08:39
Redacţia PiataAuto.md
Un accident neobişnuit şi grav s-a produs ieri după amiază pe strada Albişoara din Chişinău, după ce un taximetrist cu o Toyota Prius V a ieşit pe contrasens şi a lovit frontal o întreaga coloană de automobile care circula regulamentar acolo.
Impactul frontal iniţial a Toyotei a avut loc cu o Kia Sorento, şi imediat după asta nu au putut opri un Infiniti şi un Audi, care au lovit cu putere maşinile din faţa lor. În rezultat, patru automobile au fost implicate, fiind grav avariate.
Taximetristul a fost unicul rănit şi a fost preluat de urgenţă de medici, după cum ne-a comunicat poliţia capitalei. Oamenii din celelalte maşini au scăpat nevătămaţi.
Un fapt curios este că imediat după ce imaginile cu acest accident au început a circula în mediul online, mai mulţi utilizatori au publicat secvenţe anterioare cu acelaşi taximetru, cu aceleaşi numere de înmatriculare, surprins în zilele anterioare în maniere de condus sfidător pe străzile Chişinăului. Poliţia nu are deocamdată vreo versiune preliminară despre cum anume a ajuns taximetrul ieri pe contrasens, însă cu siguranţă şoferul de la volanul Toyotei e cel care se face vinovat în acest accident.

Vezi mai jos câteva secvenţe filmate imediat după momentul accidentului de ieri.
0
2,388
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!