(VIDEO) Acesta e BMW M3 E30 by Redux, un M3 perfecţionat în zilele noastre aşa cum n-a mai apucat originalul, care va fi produs în 30 exemplare

9 Decembrie 2021, 12:11
Redacţia PiataAuto.md
BMW M3 E30 a fost o maşină genială, ducând acel echilibru perfect al Seriei 3 E30 şi mai departe în tărâmul performanţei. A fost primul M3 şi a dat naştere unui întreg şir de generaţii glorioase. Şi a fost lansat în tot soiul de ediţii speciale savuroase, precum legendara ediţie Cecotto. Dar o versiune, totuşi, n-a mai apărut pe modelul original, deşi era aşteptată de fani — CSL.
Asta ar fi însemnat un M3 mai uşor decât cel standard, cu un interior mai focusat spre circuit, la fel cum erau mai demult CSL-urile din seria E9. Ei bine, acum o companie britanică pe nume Redux, a decis să corecteze această „nedreptate” istorică şi să creeze 30 de exemplare BMW M3 E30 modernizate în zilele noastre, dar demne de emblema CSL care aşa şi n-a mai fost pusă pe original.
Modificările sunt substanţiale, fiecare panou de caroserie fiind turnat din nou. S-a muncit cu o obsesie rară la fiecare mic detaliu, interior, exterior şi motor. Motorul, de altfel, e unul nou, tot de BMW la origine, dar unul de 4 cilindri, cu cilindreea mărită de către cei de la Redux. Şi, fireşte, M3-ul modernizat e extraordinar de uşor, ducând acel echilibru perfect implantat pe modelul original şi mai departe.
Te lăsăm să descoperi toate picanteriile savuroase ale acestui BMW clasic, modernizat în zilele noastre, în video-ul de mai jos.
0
893
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!