(VIDEO) Acesta e omul care trăieşte într-un autobuz vechi, convertit într-un apartament fascinant pe roţi în Canada

15 Decembrie 2021, 13:36
Redacţia PiataAuto.md
Clint Charter e omul care nu are o casă, şi totuşi are una. N-are o casă fixă, imobilă, construită undeva pe un teren, pentru care să fi luat vreun credit ipotecar pentru vreo 20-25 de ani înainte. Însă are o casă meşterită cu propriile mâini dintr-un autobuz vechi, pe care l-a cumpărat cu doar 8,500 dolari.
Tânărul e amator de decoruri de lemn, în culori naturale, dar acoperite cu lac ca să reziste, aşa că întregul autobuz a fost decorat în acest stil. Şi-a făcut un loc unde să muncească de la laptop-ul său, şi-a făcut o sufragerie largă, iar în sufragerie şi-a conceput un loc unde stă ascuns un televizor 8K retractabil. Acesta iese din ascunzătoare doar când e utilizat, iar în rest stă ascuns, pentru a nu fi deteriorat în timpul mişcării.
Şi pentru că e fan de muzică bună, şi-a meşterit un sistem audio de calitate excepţională, după cum îl caracterizează chiar el, alegând atent difuzoarele care formează acel sistem şi încapsulând-le în structura de lemn a mobilierului de autobuz.
Şi-a făcut o cameră separată cu rol de dormitor, nu lipseşte nici toaleta şi duşul, iar autobuzul are baterii la bord, care să asigure energia necesară, dar şi un generator auxiliar, pe lângă motorul principal al autobuzului, prin urmare Clint poate staţiona cu costuri relativ mici, pe un timp îndelungat.
Dar, fireşte, cel mai mare avantaj al apartamentului său pe roţi e mobilitatea. Poate călători oriunde, poate să se afle în mişcare continuă, poate staţiona oricât doreşte în locurile care-i plac, şi nu are de plătit decât uneori taxe de camping. În rest, nu plăteşte nimănui chirie, nu plăteşte vreun credit ipotecar şi trăieşte cu costuri mici o viaţă în libertate absolută, pe care spune că o savurează.
Vezi mai jos autobuzul transformat în apartament al lui Clint.
0
7,007
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!