(VIDEO) Americanul care şi-a importat un UAZ Buhanka spune că e mai bun decât Toyota în teren accidentat

30 Decembrie 2021, 17:06
Redacţia PiataAuto.md
Americanul care şi-a importat un UAZ Buhanka în SUA acum câteva luni şi despre care am scris anterior, a scos-o la o escapadă în teren accidentat, ţinând să invite şi câţiva amici de-ai săi să o probeze în offroad. Aceştia au inspectat-o împreună, făcând haz de unele funcţii şi comenzi extravagante ale maşinii, dar au rămas la final şi cu impresii neaşteptat de bune despre ea.
Pe cât de spartană e, pe atât de tare-i atrage pe doritorii de aventură Buhanka. Problema e că o asemenea maşină îţi dă distracţii la o escapadă de offroad, însă pe durata unei exploatări lungi, când ai de înfruntat şi toate bătăile de cap care vin la pachet cu extravaganţa.
Totuşi, la final atât proprietarul, cât şi amicii său, au făcut nişte comparaţii uimitoare şi măgulitoare pentru UAZ, spunând că e mai bun decât un offroader modern Toyota pe teren accidentat şi comparându-l chiar cu Land Cruiser-ele clasice şi legendarul FJ Cruiser. Ba chiar au prezist şi statut de legende în SUA pentru modelele clasice din URSS. O fi prea generoşi americanii la complimente pentru UAZ Buhanka sau nu, dar experienţele lor de la bordul acestei maşini sunt cu siguranţă condimentate, şi le poţi vedea mai jos.
0
24,039
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!