(VIDEO) Au apărut imagini cu momentul în care autobuzul de pe Alecsandri accidentează automobilele şi noi informaţii

8 Decembrie 2021, 15:27
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi mai devreme vă anunţam despre un accident deosebit de grav din centrul Chişinăului, în care un autobuz scăpat de sub control s-a deplasat haotic pe strada Vasile Alecsandri şi a accidentat mai multe automobile. Acum avem şi informaţii noi, inclusiv confirmate de poliţie, cu detalii despre accidentul produs.
Astfel, s-a confirmat că autobuzul de pe ruta 47 era staţionat, iar la un moment dat i-a cedat frâna de mână, motiv din care a pornit la vale cu spatele. Autobuzul nu a accidentat 10 automobile, cum estimam iniţial, ci tocmai 15 automobile în total — 12 automobile parcate şi alte trei care erau în mişcare pe stradă! Deci, un singur autobuz a accidentat 15 maşini azi în Chişinău!

În urma accidentului au avut de pătimit şi doi oameni — un băiat şi o fată, ambii de 21 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia urmează să mai stabilească circumstanţele exacte ale celor întâmplate.
Între timp, au apărut şi imaginile video cu momentul în care autobuzul accidentează cele 15 automobile din Chişinău. Vezi mai jos aceste imagini, dar şi primele clipe de după accident.
0
2,894
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!