(VIDEO) Au apărut imaginile cu momentul producerii accidentului de pe Albişoara, din Chişinău, cu taximetristul intrat pe contrasens

24 Decembrie 2021, 09:57
Redacţia PiataAuto.md
Miercuri în Chişinău s-a produs un accident bizar, în care un taximetrist cu Toyota a intrat pe contrasens pe strada Albişoara şi a lovit frontal o Kia, după care alte două maşini au lovit Kia din spate, în total fiind implicate patru automobile. Motivul intrării taximetristului şi scenariul exact nu erau clare, mulţi presupunând că poate acesta a evitat brusc un obstacol.
Totuşi, de curând au apărut şi imaginile cu momentul accidentului, surprinse de o cameră de supraveghere a unui magazin din preajmă. Din aceste imagini se poate vedea că Toyota nu avea nici un obstacol în faţă, ambele benzi de pe sensul său fiind absolut libere. Taximetristul a luat-o pur şi simplu pe o traiectorie directă spre contrasens, iar în acest caz putem suspecta doar două lucruri — fie o distragere gravă de la condus într-un device electronic, fie o problemă de sănătate apărută în timpul condusului.
Vezi mai jos imaginile surprinse de camera de supraveghere.
0
10,812
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!