Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Au apărut imaginile cu momentul producerii accidentului de pe Albişoara, din Chişinău, cu taximetristul intrat pe contrasens

24 Decembrie 2021 - 09:57
Redacţia PiataAuto.md
Miercuri în Chişinău s-a produs un accident bizar, în care un taximetrist cu Toyota a intrat pe contrasens pe strada Albişoara şi a lovit frontal o Kia, după care alte două maşini au lovit Kia din spate, în total fiind implicate patru automobile. Motivul intrării taximetristului şi scenariul exact nu erau clare, mulţi presupunând că poate acesta a evitat brusc un obstacol.
Totuşi, de curând au apărut şi imaginile cu momentul accidentului, surprinse de o cameră de supraveghere a unui magazin din preajmă. Din aceste imagini se poate vedea că Toyota nu avea nici un obstacol în faţă, ambele benzi de pe sensul său fiind absolut libere. Taximetristul a luat-o pur şi simplu pe o traiectorie directă spre contrasens, iar în acest caz putem suspecta doar două lucruri — fie o distragere gravă de la condus într-un device electronic, fie o problemă de sănătate apărută în timpul condusului.
Vezi mai jos imaginile surprinse de camera de supraveghere.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter