(VIDEO) Au apărut imaginile de la accidentul de ieri de pe Ştefan cel Mare din Chişinău, cu implicarea unui pieton

8 Decembrie 2021, 09:17
Redacţia PiataAuto.md
Ieri la trecerea de pietoni de la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi a străzii Bănulescu Bodoni a avut loc un accident cu implicarea unui pieton, un Renault Megane ajungând să-l lovească, iar pietonul ajungând sub partea frontală a maşinii. Din start vrem să clarificăm că pietonul a scăpat fără vreo traumă gravă, după cum ne-a informat poliţia, iar această clarificare e necesară pentru că din imaginile publicate ieri cu clipele de după accident totul părea mult mai grav.
Totuşi, azi în mediul online au apărut imagini cu momentul accidentului, care lasă loc de multe discuţii despre cine e vinovat de cele întâmplate, sau cine e mai vinovat, dacă ambii poartă vină. Din imagini se vede că şoferul de Renault încetinise la trecerea de pietoni şi cedase trecerea mai multor oameni care traversau. Pietonul care a fost accidentat, însă, a început a traversa în fugă, alergând spre maşină, în timp ce aceasta deja pornise şi avea o viteză minimă de 3-5 km/h. Mai mult ca atât, fie că pietonul s-a speriat, fie că din oricare alte motive, dar acesta se împiedică înainte de a ajunge în faţa maşinii şi cade jos, tocmai astfel maşina şi ajungând parţial peste el.
Mai mulţi trecători au reacţionat şi au mutat maşina. A fost chemată şi ambulanţa, care a preluat pietonul la urgenţe, dar, aşa cum spuneam mai sus, poliţia ne-a confirmat că acesta nu a suferit nicio traumă gravă. Pietonul avea vârsta de 41 de ani, iar şoferul — de 21 ani.

Din fericire, acest accident s-a încheiat fără victime sau vătămări grave, dar scenariul cu care s-a produs e o lecţie de siguranţă şi atenţie sporită pe viitor atât pentru şoferi la trecerile de pietoni, cât şi pentru pietoni.

Vezi mai jos momentul, surprins de o cameră de bord. Imaginile pot provoca impact emoţional, dar îţi amintim că pietonul, de fapt, nu a suferit traume grave.
0
3,108
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!